Loading...
EQUIP DE GOVERN 2017-11-17T19:32:22+00:00

Equip de govern

Transparència, informació pública, eficiència i participació són els principis que han de guiar el govern de la Universitat.

Bon govern i govern obert impliquen una manera diferent de fer les coses i tenir interioritzats uns valors que siguin permeables a tota l’estructura universitària.

Membres

LA PROPOSTA D’EQUIP DE GOVERN ÉS LA SEGÜENT…

QUIM SALVI i MAS
Rector

Catedràtic d’universitat

Escola Politècnica Superior

Departament d’Arquitectura i Tecnologia de Computadors

Grup de Recerca en Visió per Computador i Robòtica

Personal docent i investigador de la UdG des de 1994, com a professor associat a temps parcial i a temps complet, becari de formació docent i investigador, titular d’universitat i, des de 2009, catedràtic d’universitat. M’agrada innovar a la cuina i compartir els resultats amb amics i nedar a la Costa Brava en qualsevol època de l’any. Sóc candidat a Rector per liderar una #NovaUdG que ens recuperi la il·lusió i el compromís de ser part fonamental de la nostra universitat.

ELENA RIBERA i GARIJO
Gerent

Personal d’Administració i Serveis

He estat professora associada al Departament de Dret Civil, advocada dels òrgans de govern i de gerència de la Universitat de Barcelona. He estat delegada territorial de justícia de Girona, directora general de justícia juvenil i de mesures penals alternatives del Departament de Justícia. També he estat diputada al Parlament de Catalunya i diputada al Congrés de Diputats.

A la UdG, he estat la cap de l’Assessoria Jurídica i, actualment, sóc la cap del Servei de Recursos Humans. M’agrada compartir àpats amb els amics i descobrir món. Vull una #NovaUdG amb objectius consensuats i compartits per a tota la comunitat universitària per tal de marcar una trajectòria de futur que transcendeixi més enllà del mandat d’un rector, tal i com ho fan les universitats que marquen tendència en el nostre país.

JOAN ANDREU MAYUGO i MAJÓ
Vicerectorat de Personal

Agregat

Escola Politècnica Superior

Departament d’Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial

Grup de Recerca Anàlisi i Materials Avançats per al Disseny Estructural

He estat desenvolupant la meva activitat acadèmica a la UdG des de 1994. Sempre fent docència a l’àrea d’Enginyeria Mecànica. Ho he fet esforçant-me per adaptar la nostra docència i la nostra recerca a les necessitats d’un entorn cada vegada més dinàmic. Quan tinc temps per a mi m’agrada compartir-lo amb la família i els amics. Crec en una #NovaUdG amb un pla d’activitats que reconegui, amb cost, tota la tasca que desenvolupa el seu personal. Una #NovaUdG que cregui en la seva pròpia gent, dotant-nos de més autonomia i atorgant-nos més responsabilitat en cada una de les nostres tasques.

JOSEP MARIA SERRA i BONET
Vicerectorat de Docència i Planificació Acadèmica

Titular d’universitat

Facultat d’Educació i Psicologia

Departament de Psicologia

Grup de Recerca Cultura i Educació

Personal docent i investigador de la UdG des de 1994, m’he dedicat bona part de la meva trajectòria acadèmica als temes relacionats amb l’ensenyament bilingüe i l’educació; m’agrada estar en contacte amb la terra i el mar, la cuina i compartir grans sobretaules amb els amics; desitjo una #NovaUdG alineada amb els nous temps on el rigor, l’esforç, les metodologies docents i el creixement personal siguin reconeguts alhora. Una #NovaUdG que motivi i reconegui tant a alumnes com a docents que fan que l’aprenentatge s’assoleixi amb el gaudi de qui ensenya i de qui aprèn.

DOLORS CAPELLÀ i HEREU
Vicerectorat de Recerca i Transferència del Coneixement

Catedràtica d’universitat

Facultat de Medicina

Departament de Ciències Mèdiques

Grup de Recerca Laboratori de Medicina Translacional i Ciències de la Decisió (Tanslab)

Vaig arribar a la UdG el curs 2010-11 captivada pel projecte docent de la Facultat de Medicina; abans havia estat sempre vinculada a la UAB, a la Unitat Docent de la Vall d’Hebron, com a professora col·laboradora, associada i titular d’universitat. M’agraden moltes coses però especialment caminar, llegir, veure món i sobretot el mar, tant per dins com per fora. Cal una #NovaUdG que acompanyi i cuidi els investigadors tot posant eines al seu abast perquè puguin accedir més fàcilment a finançament específic per tal d’impulsar la recerca del coneixement i la transferència cap als estudiants i la societat.

PEPUS DAUNIS i ESTADELLA
Vicerectorat de Qualitat i Participació

Titular d’universitat

Facultat de Ciències

Departament d’Informàtica, Matemàtica aplicada i Estadística

Grup de Recerca Estadística i Anàlisi de Dades Composicionals

Formo part de la UdG des de la seva fundació el 1992 com a personal docent i investigador. Professor associat a temps parcial, titular d’escola universitària i, des de 2008, titular d’universitat. Actualment sóc responsable i coordinador de les proves d’accés. M’agrada estar amb la meva família nombrosa i arreglar el món al voltant d’una taula amb els amics. Sóc cantant i esportista amateur i imagino una #NovaUdG on la transparència, la informació pública i la participació són els principis que han de guiar-ne el bon govern.

SÍLVIA LLACH i CARLES
Vicerectorat de Territori i Compromís Social

Agregada Interina

Facultat d’Educació i Psicologia

Departament de Didàctiques específiques

Grup de Recerca Llengües i Aprenentatge

Estic vinculada a la UdG des de 1996. He estat becària de recerca, personal de suport a la recerca, professora associada, professora col·laboradora, professora lectora i actualment, agregada interina. Quan no treballo, crec que el que més m’agrada és caminar, llegir i conversar. Imagino una #NovaUdG que inclogui el compromís social de manera transversal en totes les seves actuacions, i que sàpiga retornar a la comunitat i al territori el que n’ha rebut.

JOSÉ ANTONIO DONAIRE i BENITO
Vicerectorat de Comunicació i Relacions Exteriors

Titular d’universitat

Facultat de Turisme

Departament de Geografia

Grup de recerca Laboratori Multidisciplinar de Recerca en Turisme

Nascut a Salamanca el 1968. Doctor en geografia per la UAB i Titular d’Universitat a la UdG. He realitzat estades a les universitats de Tunis, Edmonton i Montreal. He estat director de l’Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya i director de l’INSETUR. També he estat diputat al Parlament de Catalunya i regidor de promoció econòmica de Sant Feliu de Guíxols. M’agraden els escacs. Estic federat des dels 12 anys. M’agrada la combinació entre el càlcul i la creativitat, entre l’estratègia i la tàctica. La meva gran passió és viatjar. He tingut la sort de visitar més de 50 països de tot el món, però també de recórrer la geografia catalana i penso una #NovaUdG que mantingui línies obertes de comunicació que permetin captar deficiències, necessitats i bondats. Una #NovaUdG on la proximitat entre els diferents col·lectius sigui un dels eixos essencials.

MIQUEL SOLÀ i PUIG
Director de l’Escola de Doctorat

Catedràtic d’universitat

Facultat de Ciències

Departament de Química

Grup de Recerca en Disseny i Modelatge de Reaccions Catalitzades per Metalls de Transició

M’incorporo a la UdG com a tècnic de recerca el 1993 i, posteriorment, el 1997 ocupo una plaça de titular d’universitat i des del 2003 sóc catedràtic d’universitat. He estat vicedegà de la Facultat de Ciències, director de l’Institut de Química Computacional i Catàlisi, director del departament de Química i director de l’Escola de Doctorat. He dirigit 16 tesis doctorals a la UdG. M’agrada interaccionar amb els investigadors en formació del grup, fer esport (BTT, tennis) i veure partits de futbol del Girona i del Barça. Vull una #NovaUdG que acompanyi i cuidi els investigadors en formació per impulsar la recerca del coneixement i la seva transferència cap als estudiants i a la societat.

LAURA VALL-LLOSERA i CASANOVAS
Vicerectorat d’Estudiants i Inserció Laboral

Agregada Interina

Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials

Departament d’Economia

Grup de Recerca Estadística, Economia Aplicada i Salut

Vinculada a la UdG des de 1998, com a estudiant, becària de recerca, professora associada i, actualment, com a personal docent a temps complet. Compagino la meva feina a la UdG amb dues grans aficions: gaudir dels meus dos fills i de les arts escèniques en un grup de teatre amateur. M’apassiona la docència i penso una #NovaUdG que faciliti l’aprenentatge, la conciliació amb tasques de representació i participació, i retorni a la societat professionals competents que generin valor afegit al teixit econòmic i social.

JORDI PINEDA i SÁNCHEZ
Secretari general

Personal d’administració i serveis

Em vaig llicenciar en Dret a la UdG el 2002. Després d’exercir l’advocacia, vaig iniciar la meva carrera professional a la UdG com a tècnic jurídic de l’Assessoria Jurídica. Durant aquest temps, he realitzat altres tasques, com ara professor associat de l’àrea de dret administratiu i cap interí de l’Assessoria Jurídica. Actualment sóc el secretari tècnic del Consell Social. D’aficions en tinc moltes relacionades amb l’esport i les arts (cinema, literatura, pintura i música), i quan puc i estic inspirat en practico alguna, com ara el judo i la pintura. Veig una #NovaUdG amb un govern obert que impliqui interioritzar uns valors que siguin permeables a tota l’estructura universitària.

BERTA NADAL i GIRALT
Vicegerent

Personal d’Administració i Serveis

M’incorporo a la UdG just abans de la seva creació com a cap de l’OITT. Després d’uns anys realitzant diversos projectes tècnics i d’estar d’administradora a les Àrees d’Estudi d’Econòmiques i Empresarials i de Ciències, torno als serveis centrals com a cap del Servei d’Economia, Patrimoni i Contractació. He estat administradora de l’Àrea d’Estudis d’Educació i Psicologia i, actualment, sóc l’administradora de l’Àrea d’Estudis de la Salut. Gaudeixo amb la lectura de novel·la social i realista, la música clàssica, recollir petxines a la platja i conversar amb amics al voltant d’una bona copa. Penso una #NovaUdG que escolta les persones, debat les propostes i consensua les actuacions a seguir per tal d’aconseguir una participació activa de tots els col·lectius.

CARME RODRÍGUEZ MORENO
Vicegerent

Personal d’Administració i Serveis

Amb 10 anys d’experiència en assessorament comptable i fiscal a l’empresa privada, l’abril del 1993, m’incorporo com a cap de Comptabilitat a la UdG i el 1996 ocupo la plaça de cap de Comptabilitat i Pressupostos. Per un període curt, l’any 2017, exerceixo de tresorera de la UdG endinsant-me en una part de la universitat que fins aleshores desconeixia. També faig les funcions de secretària de la Fundació Girona Universitat i Futur. M’agrada molt caminar per la muntanya, llegir i sobretot viatjar pel món coneixent noves cultures. Crec en una #NovaUdG que creixi en valors, on tothom se senti part d’ella.

MARGARIDA CASACUBERTA i ROCAROLS
Delegada del Rector per la Igualtat de Gènere

Titular d’Universitat

Facultat de Lletres

Departament de Filologia i Comunicació

Grup de Recerca de Literatura contemporània, teoria de la literatura i literatura comparada

M’incorporo a la UdG com a professora ajudant el 1989 i, posteriorment, el 1994 ocupo una plaça de titular d’universitat. Faig classes de literatura catalana contemporània i em considero afortunada per haver conegut molts estudiants que ara són professores i professors d’institut. He estat coordinadora de grau i de màster i actualment sóc directora de la Càtedra Joan Vinyoli de poesia contemporània. Segurament el que més m’agrada fer és llegir i he tingut la sort de poder-m’hi dedicar professionalment. Crec cada dia més en la importància de les Humanitats i considero que en aquests moments són una forma de vida i una posició en el món. M’apassionen els gats i em deleixo per una bona xocolata desfeta. Imagino una #NovaUdG on la igualtat de gènere tingui la visibilitat institucional que es mereix i que sigui referent per una millor societat.

JAUME FELIU i TORRENT
Delegat del Rector per al Territori

Agregat

Facultat de Lletres

Departament de Geografia

Grup de Recerca Anàlisi i Planificació Territorial i Ambiental

Sóc professor a la UdG des del 1998, professor agregat des del 2009. Tant en la docència com en la investigació m’agrada combinar diverses temàtiques de forma creativa, cartografia, geografia econòmica, geopolítica, transports, sostenibilitat, GIS. He estat coordinador d’estudis i director del departament de Geografia. L’altra meva passió és la música. Com a instrumentista de trombó i fiscorn gaudeixo tocant jazz i música tradicional. Penso en una #NovaUdG que promogui millors sinèrgies amb els agents socials, culturals i econòmics del territori, on la societat esdevingui un actor més de la comunitat universitària.

Preparats per parlar-ne?

TENS ALGUNA IDEA PER MILLORAR EL NOSTRE PROGRAMA?

Contacta